untshea

4 utilizari ale untului de shea in sezonul rece

Cine nu iubeste produsele de infrumusetare cu multiple utilizari? In aceasta categorie se incadreaza si untul de shea care, odata intrat in trusa de beauty, va fi salvator in foarte multe situatii, mai ales in sezonul rece, cand vremea de afara nu este cea mai prietenoasa cu pielea. Testati-l cu incredere si va veti convinge!

1. Lotiune hidratanta peste noapte

,,Iubesc untul de shea pentru ca este foarte practic. Il aplic seara, inainte de culcare, pe tot corpul, iar dimineata ma trezesc cu pielea catifelata.”, ne-a marturisit una dintre clientele Charme d’Orient. Iar noi iti mai dezvaluim inca un truc: aplica o cantitate generoasa de unt pe calcaie, apoi inveleste-le in sosete calduroase si te vei trezi cu… happy feet :-)

2. Balsam de buze

Pentru buze mooooi. Truc: amesteca untul de shea cu putin gloss sau ruj colorat si vei obtine un luciu yummy.

3. Remediu instant pentru tenul uscat

Cand nu avem timp de tratamente indelungate, untul de shea ne salveaza din nou. Il poti aplica pana si la birou, intre sedinte – va fi absorbit foarte rapid de piele si te va lasa cu un aspect fresh. Seara sau cand ai un moment liber acasa, amesteca o cantitate potrivita de unt cu 1-2 linguri de ulei de masline si vei obtine una dintre cele mai eficiente combinatii hidratante din lume.

4. Pasta modelanta pentru bucle

Poti incepe deja sa-ti definesti buclele cu unt de shea. Ca sa nu ajungi la un aspect uleios, foloseste doar cantitati mici (un varf de deget pentru 5-10 bucle).