mm

Motivul pentru care este atat de important sa-ti exfoliezi regulat pielea

Poate ca iti hidratezi pielea, te dai cu uleiuri si cu creme hranitoare. Totusi, se poate sa nu ai pielea foarte sanatoasa. Pe masura ce inaintam in varsta, procesul de regenerare a celulelor incetineste. Organismul da nastere unor noi celule din ce in ce mai incet. Iar atunci cand cele „batrane” incep sa se adune pe suprafata pielii, aceasta va capata un aspect inestetic, uscat, lipsit de prospetime.

Singurul mod natural in care poti ajuta corpul in aceasta situatie este exfolierea. Prin aceasta procedura, se elimina bariera de celulele moartea si este deschisa calea spre cele tinere. Totodata, atunci cand pielea este curatata in prealabil, si ingredientele active din produsele cosmetice patrund mult mai eficient in profunzime. Astfel, se obtin mult mai rapid obiectivele in materie de frumusete a pielii!

Daca inca nu ai un ritual al tau de exfoliere, iti recomandam gomajul delicat pe baza de piatra de alaun, dupa care pielea trebuie rasfatata cu un ulei hranitor, parfumat discret!

reteta1

Masca hidratanta pentru sezonul rece

Daca tenul nostru s-ar intalni cu un spirit prietenos precum cel din Aladdin, care i-ar putea indeplini orice dorinta, cu siguranta pe lista de obiective s-ar afla si o doza de extra-ingrijire pe timp de iarna, atunci cand factorii externi nu sunt prea prietenosi cu pielea. Nu este insa nevoie de un personaj supranatural pentru a-i face pe plac tenului, ci doar de o masca foarte eficienta pe care sa o aplici saptamanal!

Ingrediente:

70 gr. de nuci macinate

3 linguri de lapte praf

sucul de la o portocala

Instructiuni:

Amesteca toate ingredientele. Aplica masca pe pielea umeda si lasa sa actioneze minimum 20 de minute.  Foarte important este ca dupa limpezire sa aplici apa de trandafir.